Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker. Vier dagen lang. Dat is de 1000 km voor Kom op tegen Kanker! Afspraak is naar goede traditie tijdens het hemelvaartweekend. Dan gespen we onze helm vast, klikken we onze schoenen in onze pedalen, en fietsen we ten voordele van de strijd tegen kanker. 

De afgelopen 4 edities van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker konden we massaal op jouw steun rekenen, waarvoor een welgemeende 'dank je'! Met de verkoop van onze Chocolade, Roverwijn, sokken en wielergadgets haalden we met Team ‘De Rovers’ meer dan 60.000 euro op. Geld dat integraal gestort werd aan Kom op tegen Kanker.

De opbrengst van de 1000 km van Kom op tegen Kanker gaat naar innoverend wetenschappelijk onderzoek dat de overlevingskansen van kankerpatiënten vergroot of de levenskwaliteit verbetert.

'De Rovers' dat zijn Hanne, Jeroen, Marlina, Tom, Jorg, Karolien, Marc, Wim, Leen, Steven, Frederik en vele supporters.

Wij fietsen in naam van Rover, zoon van Evelien en Pedro. Rover kreeg in 2019 op 4-jarige leeftijd de diagnose leukemie. Intussen gaat het met Rover gelukkig veel beter. Meer nog, Rover heeft zijn strijd tegen leukemie gewonnen.

Helaas zijn er nog steeds veel kinderen die minder geluk hebben en die nog volop aan het vechten zijn tegen deze vreselijke ziekte. Voor al deze superhelden blijft Team ‘De Rovers’ ook de volgende editie van de 1000 km geld inzamelen, want alle kinderen verdienen onze steun in deze strijd.

Voor de 14de editie, tijdens het hemelvaartweekend van 9-10-11 en 12 mei 2024 zal Team De Rovers deelnemen met twee fietsploegen! Het sportieve luik, 2000 km fietsen, nemen we ook dit jaar voor onze rekening. Voor het financiële luik durven we opnieuw op jouw steun te rekenen!